Mölkyn urheilusarja - MUSA on kehitetty kunnioittamaan lajin urheilullisia arvoja. Tavoitteena on pelata tasaisia kamppailuja lajiin vihkiytyneiden joukkueiden kera.

Pelaamisen ohella pyritään tuomaan esille myös lajikulttuuria, joukkueita, pelaajia sekä tulospalvelua.

Alkuvuosina pelasimme kesäisin ulkokentillä, mutta sittemmin on turnauskalenteriin tullut niin paljon hyviä tapahtumia, että Musalle on löytynyt oma, osuva paikka talven hallipeleistä.

MUSA 2021
Lauantaina 20. marraskuuta 2021 vietettiin Lahessa Muurainkadun hallin luomuhiekalla mainiota lajijuhlaa kahdeksan joukkueen kera. Tekeminen oli terävää ja ratkaisuja synnytettiin huolella olennaiseen keskittyen. Kaikki joukkueet kohtasivat toisensa neljä eräisissä otteluissa ja jokaisesta erävoitosta myönnettiin yksi sarjapiste. Tälläkin kertaa pysyimme kiitettävän hyvin aikataulussa.
Upeita suortuksia oli useita, Peltsi heitti lopullisen niitin ja erästä tunnettua iittiläistä epäillään jopa liitomölkkypinssisuorituksesta.
HMS Terassimölkyn iloisella veljeskunnalla oli lentokeli ja ansaittu mestaruus irtosi pisteen erolla ennen MK Lahtea. Kolmantena maaliin saapui tasaisesti suorittanut Liekinheittäjät ja neljänneksi sijoittui Heinolan paras joukkue Team Kaato. Kunniamaininnan lupaavista otteista saa tällä kertaa Mölkynkölkyn, jonka pelejä meillä on ilo seurata jälleen Youtuben kautta.

MUSA 2022
Syksyllä 2022....

HALLITSEVA MESTARIJOUKKUE HMS TERASSIMÖLKKY Vesa Känsäkangas, Jari Peltola ja Jouni Nieminen.