Ulkokauden 2022 ensimäiset SM-mitalit jaettiin Kotkan Superpeleissä 14. ja 15. toukokuuta. Lauantaina pelatussa singelissä oli mukana 94 pelaajaa ja mahtavan peliruletin päätteeksi mestariksi nousi seuramme puheenjohtaja Timo Kemppi, joka nokitti loppuottelussa Ilkka Horttanaisen. Pronssiottelussa Mika Packalen kukisti kisojen suurimman yllättäjän Reijo Sintero.

Sunnuntain duppeliin osallistui 54 joukkuetta ja seuramme oli vahvassa vireessä. Tili ja Jake kuittasivat SM-kultaa kukistamalla finaalissa Luigin ja Tiinan. Hilppa ja Hartsa juhlivat puolestaan SM-pronssia. Jyväskylän Uunot Tauno ja Miika Toukola olivat hyviä nelosia.

Parasta Superviikonlopussa oli se, että lajiperhe oli jälleen livenä koolla. Kenttä oli haastava vaatien puutapuulle -heittoja. Kioski oli ok, sorttimentti kylläkin aika kapea. Sosiaalitilat ok. Oikeastaan ainoa mietinnän paikka olisi ottelukorttien suhteen. Nyt pelaajat palauttivat kortit jokaisen matsin jälkeen aika kaukana olleeseen tulospalvelupisteeseen. Aika moni pelaaja sortui matkalla oikaisemaan muiden kenttien läpi. Kävelyä olisi minimoitu vaikkapa parilla postilaatikolla keskellä kenttää.

SM-duppelin neljä parasta joukkuetta 2022...